E-TENSE Elbil og hybrid ifølge DS

E-TENSE setter standarden for elmotorer og er vår mobilitetsløsning, fokusert på kjøreglede og tilpassede tjenester. DS sitt mål og ønske er å bli et 100% elektrisk merke innen 2024. E-TENSE-teknologien fås i helelektrisk versjon på DS 3 E-TENSE eller i ladbar hybrid på DS 4, DS 7 E-TENSE 4x4 og DS 9 E-TENSE.

 

MODELLER Mer om våre elbiler og ladbare hybrider

NYE DS 3 E-TENSE

Samtidig som vi har bevart de innvendige målene til DS 3, byr vår helelektriske versjon E-TENSE på både kjøreglede og komfort. Du får dermed en rekkevidde på 402 km WLTP og batterilading opp til 80 % på 30 minutter.

DS 4 E-TENSE

Med en 225 hesters E-TENSE-motor i ladbar hybrid av siste generasjon hvor du får en 180 hesters bensinmotor og en 110 hesters elmotor, byr DS 4 på imponerende ytelser og smidighet. Ved blandet kjøring (WLTP) får du opptil 55 km rekkevidde i elmodus.

DS 7 E-TENSE

Denne moderne SUV-en har topp komfort, og mange teknologiske løsninger som gjør den til en fryd å kjøre. DS Automobiles har øst av sin store erfaring og kunnskap fra fransk bilindustri og designet en kupé der avansert teknologi og fine detaljer gjør bilturen til en fornøyelse. 

DS 9 E-TENSE

Med to tilgjengelige motorer (225 hk og 360 hk 4-hjulsdrift) har våre E-TENSE-modeller utslipp fra 33 til 49 g CO₂/km (foreløpige verdier) og en beregnet rekkevidde på opptil 47 kilometer (WLTP¹).

Konkurranse skaper innovasjon

Konkurranse skaper innovasjon

Takket være vår deltakelse og dobbelte mesterskapstitler i formel E har vi bygd inn i våre elbiler og ladbare hybrider de samme teknologiene som i sportsbilen, bl.a. gjenvinning av bremseenergi. Våre modeller er inspirert av ytelser og åpner nye horisonter, med stil.

ENERGI Fordelene med ladbar hybrid eller elbil

Ytelse og kjøreglede

I våre elbiler og ladbare hybrider er det plass til kjøreglede. Null forurensning i elmodus og reduserte utslipp i ladbar hybrid gir deg en ny opplevelse.

Kjør overalt i byen

Skaff deg elbil eller ladbar hybrid for å slippe begrensningene i trafikken i byene. En cyanblått lysdiode cyan øverst på frontruten viser at du kjører i elmodus, og gir deg tilgang til visse veier og steder med begrenset ferdsel.

Langsiktige fordeler

Elmotor er en av de meste effektive motortypene, bl.a. takket være gjenvinning av bremseenergi som gjør det mulig å styre energien bedre. Enkelte deler som bremseskiver blir dermed saktere slitt. Fra et økonomisk perspektiv er el dessuten langt gunstigere enn diesel eller bensin.

Juridiske merknader ¹ Elbil: Verdiene for rekkevidde og strømforbruk er målt med WLTP-testprosedyren, som ble tatt i bruk for typegodkjenning av nye biler 1. september 2018. Verdiene avhenger av faktiske bruksforhold og faktorer som hastighet, kupétemperatur, kjørestil og utetemperatur. Ladetiden avhenger særlig av effekten til bilens innebygde lader, ladekabelen, type ladestasjon og ladestasjonens effekt. Kontakt forhandleren for mer informasjon. Du finner også mer informasjon her. Hybrid: Drivstofforbruk, CO₂-utslipp og rekkevidde samsvarer med WLTP-testprosedyren som nybiler godkjennes etter fra 1. september 2018. WLTP-metoden erstatter den tidligere NEDC-prosedyren. De mer realistiske testforholdene gjør at drivstofforbruk og CO₂-utslipp som måles i henhold til WLTP, i mange tilfeller er høyere enn dem som måles i henhold til NEDC. Drivstofforbruk, CO₂-utslipp og rekkevidde avhenger av faktiske bruksforhold og ulike faktorer som ladehyppighet, kjørestil, hastighet, utstyr, dekkdimensjon, utetemperatur og bruk av varme- og klimaanlegg. Kontakt forhandleren for mer informasjon. Du finner også mer informasjon her.