COVID-19 | INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

FORMULE E E-TENSE som gir bedre ytelser

Drevet av innovasjonsgnist og et ønske om å flytte grensene for hva som er mulig, har DS Automobiles siden 2015 deltatt i verdensmesterskapet i formel E. I løpet av bare få år er vi takket være E-TENSE-teknologien satt standarden for helelektriske biler i verden.

Teknologien som sikret oss to mesterskapstitler i Formel E

I verdensmesterskapet i formel E konkurrerer de beste elbilene i hjertet av verdens vakreste byer. Vår E-TENSE-teknologi gjorde at laget DS TECHEETAH og førerne våre Jean-Éric Vergne og António Felix Da Costa sikret seg alle lag- og førertitlene i sesongen 2019 og 2020.

E-TENSE-teknologien integrert i DS E-TENSE FE21

Når innovasjonen flytter grensene

Med sin helelektriske motor på 250 kW (338 hester) tilbyr DS E-TENSE FE21 imponerende ytelser. Den kan gå fra 0 til 100 km/t på 2,8 sekunder og har en toppfart på 230 km/t. Teamene våre ville trengt mange måneder med testing for å utvikle sin nye motoren. DS E-TENSE FE21 bruker energien mer effektivt takket være gjenvinning av bremseenergi, en teknologi som du finner på våre E-TENSE-modeller.

Mer om våre E-TENSE-modeller

Vi har utnyttet den teknologiske kunnskapen vi har tilegnet oss under konkurranser for å utvikle våre elbiler og ladbare hybrider.