HOPP TIL INNHOLDET

MILJØSTRATEGI

Våre forpliktelser til bærekraftig mobilitet

Vi vil bidra til bærekraftig utvikling og benytter miljøvennlig teknologi til å redusere utslipp av klimagasser, ivareta naturressurser og bidra til mer miljøvennlig transport.
 
STELLANTIS-GRUPPEN
Mot en ny epoke

Det er ingen tilfeldighet at Stellantis så dagens lys nå som verden trenger en ny type bilprodusent, en som kan drive positiv endring gjennom bærekraftige produkter og innovative tjenester.

 

Vi må samarbeide og være nyskapende for å kunne håndtere global oppvarming. Med Dare Forward-strategien vil Stellantis oppnå null karbonutslipp innen 2038 fra «borebrønn til bil» og gjennom hele leveringskjeden, og bli bransjeledende når det gjelder reduksjon av klimaendringer. Vi har som mål å halvere CO2-utslippene innen 2030 sammenlignet med 2021-nivåene.

 

Klimakrisen krever at vi samarbeider og tenker nytt. Som globalt selskap innen mobilitetsteknologi har vi den kapasiteten og kunnskapen som trengs, samt et ønske om å spille en ledende rolle i håndteringen av en av de mest presserende utfordringene i vår tid. 

BÆREKRAFT
Fokus på bærekraft helt fra konseptfasen
Vi er opptatt av å begrense miljøpåvirkningen gjennom hele produksjonsprosessen. Hos DS Automobiles fokuserer vi på å bruke resirkulerte produkter der vi kan. Vårt spesialiserte resirkuleringsteam gjør sitt beste for å garantere at materialene er av best mulig kvalitet i tillegg til å ha termisk og mekanisk holdbarhet for optimal ytelse.
 
Integrert produktansvar
Utvikling
  • Livssyklusanalyse
  • Bruk av bærekraftige materialer
Produksjon
  • Bruk av resirkulerte materialer
Bruk
  • Kassering hos forhandler (avfallshåndtering)
  • Reservedeler
Gjenvinning
  • Gjenvinning av kjøretøyer
  • Sanering og forbehandling
  • EUs direktiv om kasserte kjøretøy
SE MER
Resirkulering
DS Automobiles har helt siden opprettelsen brukt resirkulerte materialer, og bruken øker kontinuerlig.
Reelt forbruk
Beregn gjennomsnittlig forbruk for bilen din