DS Automobiles løfter frem den nye generasjonen designere

DS Automobiles og Oslo Runway gir den neste generasjonen designere en plattform der talentene får skinne. Sammen vil vi dele ut prisen DS Fashion Talent Award til designerspirer som utmerker seg innen sitt felt.

DS Automobiles er et ikonisk fransk merke med sterke bånd til moteindustrien. Vi deler Oslo Runway sin lidenskap for design, håndverk og bærekraft, og er derfor stolt sponsor av den norske moteuken. Nå er vi glade for å være med og dele ut en pris der vi også får støttet den neste generasjonen av norske designere.

DS Fashion Talent Award blir delt ut for første gang under Oslo Runway i august 2022, og er med på å skape et utstillingsvindu for nye talenter.

Avgangselever fra skolene KHIO, Esmond, Oslo Met og SOFI kan delta i konkurransen. En erfaren jury satt sammen av Oslo Runway vil nominere én student fra hver skole basert på deres avgangsvisninger. De får vise sin kolleksjon på Oslo Runway i august, og en av dem blir kåret vinner av DS Fasion Talent Award.

Ved å få mer oppmerksomhet rundt sine avgangsvisninger, kan de allerede som studenter styrke båndene til moteindustrien som de ønsker å bli en del av.

– Nivået på norske mote- og tekstilstudenter er høyt, og det er en unik mulighet for studenter å få vise sitt arbeid og få innpass i en av Norges største visningsarenaer for mote. Det er veldig gøy at studentene får en synlighet som kan hjelpe de videre inn i bransjen, Karin Helene Gabrielsen, Studentunionen.

Designprisen er initiert og driftet av Oslo Runway med støtte fra DS Automobiles.

– Oslo Runway har lenge hatt ønske om å være en brobygger mellom unge talenter og den etablerte industrien Vi er derfor utrolig glade for støtten vi har fått fra DS Automobiles, sier Head of Fashion i Oslo Runway, Ditte Kristensen.

DS FASHION TALENT AWARD
DS FASHION TALENT AWARD