OSLO RUNWAY

DS Norge er stolte av å samarbeide med Oslo Runway – samarbeidspartneren som deler felles verdier og smaker for fortreffelighet som oss. En del av vår inspirasjon henter vi fra likesinnede. Mennesker som følger sin lidenskap for å skape noe enestående. De som vil sette sin egen, unike signatur på det de skaper.

 

DS ER STOLT SPONSOR AV OSLO RUNWAY

DS Norge har ambassadører og samarbeid som vi er stolte av å jobbe sammen med. Dette er ambassadører som deler felles verdier og smaker for fortreffelighet som oss. En del av vår inspirasjon henter vi fra likesinnede. Mennesker som følger sin lidenskap for å skape noe enestående. De som vil sette sin egen, unike signatur på det de skaper. Det er derfor vi er så stolte av å kunne samarbeide med Oslo Runway her i Norge. 

OSLO RUNWAY 2021

DS: To bokstaver som symboliserer bilbransjens svar på haute couture. Merket ble selvsagt til i design- og luksushovedstaden Paris. I dag som før gjennomsyrer DS’ innovative holdning hver eneste nye modell som forlater fabrikken.

OSLO RUNWAY 2022

DS Automobiles er et ikonisk fransk merke med sterke bånd til moteindustrien. Vi deler Oslo Runway sin lidenskap for design, håndverk og bærekraft, og er derfor stolt sponsor av Oslo Runway, den norske moteuken.