COVID-19 | INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

VÅRE AMBASSADØRER

DS Norge har ambassadører som vi er stolte av å samarbeide med. Dette er ambassadører som deler felles verdier og smaker for fortreffelighet som oss. Følg lenkene nedenfor for å finne ut mer om aktivitetene vi gjør i samarbeid med ambassadørene våre.

DS 7 X ØYVIND BØE DALELV

-  I hverdagen ellers leter jeg også etter løsninger som belaster miljøet minst mulig, også når jeg sitter bak rattet. En ladbar hybrid gir meg det beste fra begge verdener; full bevegelsesfrihet og mulighet til å kjøre elektrisk og miljøvennlig til og fra jobb i det daglige. 

DS 3 X PIA TJELTA

Det er så mange og små detaljer som skal stemme og fungere sammen. Akkurat hvor en søm går, hvor plasseres midjen, innsnittene i skjørtet, en sånn uendelig rekke av små, men viktige detaljer som må stemme og gå opp i en helhet som funker. Både visuelt og funksjonelt.

DS ER STOLT SPONSOR AV OSLO RUNWAY

DS Norge har ambassadører og samarbeid som vi er stolte av å jobbe sammen med. Dette er ambassadører som deler felles verdier og smaker for fortreffelighet som oss. En del av vår inspirasjon henter vi fra likesinnede. Mennesker som følger sin lidenskap for å skape noe enestående. De som vil sette sin egen, unike signatur på det de skaper. Det er derfor vi er så stolte av å kunne samarbeide med Pia Tjelta og Oslo Runway her i Norge.