Kokk lager mat

DS Signaturer

Et rendyrket og kompromissløst fokus på design, kvalitet og teknologi har alltid vært drivkraften bak DS. Fra første modell så dagens lys i 1955 og frem til i dag har vi aldri vært redd for å utfordre det bestående. Lidenskapen for design, kjærligheten til håndverket og troen på ny teknologi har alltid vært sentralt for oss. En del av vår inspirasjon henter vi fra likesinnede. Mennesker som følger sin lidenskap for å skape noe enestående. De som vil sette sin egen, unike signatur på det de skaper.

JAKTEN PÅ EGEN SIGNATUR


Kokk
Bakende av bil
Kokk

 

En massiv «M» preger inngangspartiet på Michaels i Oslo. På kjøkkenet er det imidlertid Øyvind Bøe Dalelv som setter sitt preg på det aller meste. Han er tidligere konkurransekokk i inn- og utland, med lang erfaring fra blant annet Statholdergaarden. Som kjøkkensjef på den nyåpnede restauranten har han både forutsetningene og mulighetene til å sette sin unike signatur på det allerede kritikerroste spisestedet i Oslo.

Kokker

Gode råvarer og fokus på detaljer

 

Kvaliteten på råvarene er avgjørende for sluttresultatet. Derfor har Øyvind god kontakt med leverandører, og tar ofte turen selv for å finne de beste råvarene. En favoritt blant råvarene er kamskjell, den er også det sentrale elementet i hans signaturrett.

 

 

 

"Å finne en signaturrett er en prosess som kan ta lang tid. Å bruke 10 måneder på å velge hovedingrediens er ikke uvanlig. Så handler det om å teste ulike måter å tilberede på. Prøve, perfeksjonere og hele tiden videreutvikle. Hver lille detalj må være gjennomtenkt og bevisst, ellers blir ikke sluttresultatet optimalt."

DS bil
Mann foran ds bil
Mann i bagasje

Fokus på bærekraft


Kokk
Foran på DS
I førersetet

 

"Å tenke bærekraft handler mest av alt om å være bevisst i alt jeg gjør. På kjøkkenet er jeg opptatt av å velge råvarer som kan produseres på en bærekraftig måte, tillegg til at vi hele tiden leter etter måter å utnytte hele råvaren på. Å finne nye måter å bruke stykninger som før ble kastet, er både kreativt utfordrende og gir ekstra mening til jobben. Et eksempel fra vår egen meny her på Michaels er torskekjakene – nydelige og bærekraftige."

 

 "I hverdagen ellers leter jeg også etter løsninger som belaster miljøet minst mulig, også når jeg sitter bak rattet. En ladbar hybrid gir meg det beste fra begge verdener; full bevegelsesfrihet og mulighet til å kjøre elektrisk og miljøvennlig til og fra jobb i det daglige." 

En god sirkel

Detaljer
Felger
Detaljer

Ny teknologi gjør det mulig å produsere nye biler på en mer bærekraftig måte. Både gjennom bruk av resirkulerte og miljøvennlige materialer i produksjonen, og gjennom en bevisst resirkulering av kasserte biler. 

 

I hver eneste, nye DS finner du resirkulerte materialer. Hjulkapsler, grillfeste og lydisolasjon er alle eksempler på at resirkulerte materialer kan tilfredsstille selv de strengeste kvalitetskrav.

 

Kasserte biler samles inn av vårt nettverk for en forsvarlig og miljøvennlig demontering. Farlige stoffer fjernes, og brukbare materialer gjenbrukes.