DS Automobiles Norge er stolt sponsor av Oslo Runway- den norske moteuka

DS: To bokstaver som symboliserer bilbransjens svar på haute couture. Merket ble selvsagt til i design- og luksushovedstaden Paris. I dag som før gjennomsyrer DS’ innovative holdning hver eneste nye modell som forlater fabrikken.

 

Et rendyrket og kompromissløst fokus på design, kvalitet og teknologi har alltid vært drivkraften bak DS. Fra første modell så dagens lys i 1955 og frem til i dag har vi aldri vært redd for å utfordre det bestående. Lidenskapen for design, kjærligheten til håndverket og troen på ny teknologi har alltid vært sentralt for oss. Siden etableringen av DS-merkevaren har vi jobbet som et Haute Couture-selskap for å fullt ut vektlegge interiøret i våre karakteristiske kreasjoner.

DS Automobiles er stolt offisiell samarbeidspartner med Fédération de la Haute Couture og de la Mode som en del av Paris Fashion Week® og Haute Couture-arrangementene. Vi deler den samme lidenskapen til stil og en kjærlighet til materialer med moteindustrien. Arbeidsmetoder, som ønsket om å utfordre, overraske, eksperimentere og innovere, men også gjennom innkjøp av nye materialer, finner et bestemt ekko i den kreative verden.

 

Forskningen, som førte til at kupéen til Dream Car DS X E-TENSE ble utstyrt med fargede fjær, fremstillingen av en unik sømstil, perlesøm, utformingen av 'Guillochage Clous de Paris' detaljering, og innlegget av krystall i kontrollknappene til DS 7 CROSSBACK – dette er alle kreasjoner delt med moteverdenen som liker å kombinere tradisjon, stil, erfaring og innovative designer.

 

DS Norge har ambassadører og samarbeid som vi er stolte av å jobbe sammen med. Dette er ambassadører som deler felles verdier og smaker for fortreffelighet som oss. En del av vår inspirasjon henter vi fra likesinnede. Mennesker som følger sin lidenskap for å skape noe enestående. De som vil sette sin egen, unike signatur på det de skaper. Det er derfor vi er så stolte av å kunne samarbeide med Oslo Runway her i Norge. 

Oslo Runway
Oslo Runway
Oslo Runway
Oslo Runway
Oslo Runway