HOPP TIL INNHOLDET
DS 4 E-TENSE

DS 4 E-Tense

Oppgrader til French Class

225 hk

TOTAL EFFEKT

(forbrenningsmotor på 180 hk + elektromotor på 110 hk, totalt 165 kW)

62 km

ELEKTRISK REKKEVIDDE (WLTP¹)

140m

LADING til 100 %

(på offentlig hurtigladestasjon – vegglader 7,4 kW / 32 A)

DESIGN
IØYENFALLENDE FRONT
DS MATRIX LED VISION-lyktene og de innovative kjørelysene med til sammen 150 lysdioder gjør at man definitivt legger merke til DS 4. 
STORE OG ELEGANTE HJUL
Felgene, som er spesialutviklet for DS 4, fås i ulike design og i størrelser på opptil 20 tommer. 
DRISTIGE LINJER
DS 4s markante og aerodynamiske linjer gir en dynamisk profil som bidrar til å redusere drivstofforbruket. Det strømlinjeformede uttrykket forsterkes av innfelte dørhåndtak, som smelter perfekt inn i bilens rene design. 

Innvendig design

DS 4 har et oversiktlig interiør med rene linjer. Den har skjermer integrert i dashbordet, E-TOGGLE-bryter, elektriske vindusheiser med strømlinjeformede betjeningsknapper og usynlige DS AIR-luftdyser. Våre erfarne designerne har tatt noen spennende materialvalg med blant annet smidd karbon, brun ask og narvet skinn eller nappaskinn. Setene har selvfølgelig merkets ikoniske klokkereimdesign som gir kupeen et eksklusivt preg.
OPERA-INTERIØR I FARGEN BRUN CRIOLLO
Vårt mest eksklusive interiøret, OPERA, kommer i fargen brun Criollo. Setene er trukket i nappaskinn med klokkereimdesign og har DS-logo på seteryggen. Seteventilasjon, setevarme og massasjefunksjon sikrer høy komfort året rundt. 
FINN DIN STIL
Du kan tilpasse interiøret i DS 4 med et bredt utvalg av eksklusive materialer: Tungsten-stoff, Alcantara®, DS-stoff, nappaskinn eller narvet skinn dekorert med eksklusive detaljer som perlesting, guilloche-gravert «Clous de Paris»-mønster eller ask og smidd karbon. Den regulerbare kupébelysningen gir en innbydende atmosfære og kan stilles inn etter humør og dagsform.  
SKINNTRUKKET RATT MED VARMEFUNKSJON
DS 4 leveres med skinnratt og rattvarme for optimal kjørekomfort.  
ERGONOMISK OG ELEGANT
VERSJONER
Se de forskjellige versjonene av DS 4
DS 4

Karismatisk og elegant.

 • Spenstig silhuett
 • Aerodynamisk profil
 • Et iøynefallende og skarpt uttrykk
 • Felger på opptil 20 tommer
 • Flush dørhåndtak
 • Nyskapende interiørmaterialer som smidd karbon, brun ask og narvet skinn eller nappaskinn
 • Skinntrukket ratt med varme
DS 4 PERFORMANCE LINE
Dynamisk og elegant.
 • Utvendige detaljer i glanset sort
 • Performance Line-logo foran og bak
 • Eksklusive 19-tommers MINNEAPOLIS-felger
 • Eksklusivt interiør i kvalitetsmaterialer som Alcantara® og vevd stoff
 • Interiørdetaljer med Performance Line-broderier 
 • Stikninger i karminrødt og gull
 • Ratt med dekorelement i smidd karbon
 • Guilloche-gravert «Clou de Paris»-mønster
DS 4
Karismatisk og elegant.
 • Spenstig silhuett
 • Aerodynamisk profil
 • Et iøynefallende og skarpt uttrykk
 • Felger på opptil 20 tommer
 • Flush dørhåndtak
 • Nyskapende interiørmaterialer som smidd karbon, brun ask og narvet skinn eller nappaskinn
 • Skinntrukket ratt med varme
DS 4 PERFORMANCE LINE
Dynamisk og elegant.
 • Utvendige detaljer i glanset sort
 • Performance Line-logo foran og bak
 • Eksklusive 19-tommers MINNEAPOLIS-felger
 • Eksklusivt interiør i kvalitetsmaterialer som Alcantara® og vevd stoff
 • Interiørdetaljer med Performance Line-broderier 
 • Stikninger i karminrødt og gull
 • Ratt med dekorelement i smidd karbon
 • Guilloche-gravert «Clou de Paris»-mønster
DS 4 ESPRIT DE VOYAGE
Den unike samlingen med emblematiske dekorasjoner
Teknologi
Den gode kjøreopplevelsen
DS 4 er utstyrt med det vi kaller «utvidet teknologi», en unik kombinasjon av avansert teknologi og utvidet virkelighet. Det betyr mer effektive løsninger, flere nettbaserte funksjoner, flere nyskapende elementer og mer utstyr, slik at du får en bedre kjøreopplevelse og bedre sikkerhet.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY gir en visuell opplevelse som nærmer seg utvidet virkelighet. Informasjon fra bilsystemene illustreres gjennom frontruten i et format som tilsvarer 21 tommer diagonalt og fire meter foran bilen. Den nødvendige informasjonen vil vises foran deg, slik at du ikke trenger å ta blikket fra veien. 
DS IRIS-SYSTEMET
Infotainmentsystemet med nettbasert navigasjon, DS IRIS SYSTEM, representerer det siste nye innen digitale løsninger. Det nye infotainmentsystemet er intuitivt og kan tilpasses. Du har tilgang til alle funksjoner via snarveier på den 10,3 tommer store skjermen. Du kan også styre systemet med den avanserte stemmestyringen.
DS SMART TOUCH
Med DS SMART TOUCH kan du aktivere en av seks egendefinerre snarveier med fingeren, uten å flytte blikket fra veien. Berøringsskjermen er praktisk plassert og lett tilgjengelig slik at du kan styre systemet med enkle håndbevegelser. Du kan for eksempel zoome ut og inn eller skrive på skjermen med fingrene.
DS DRIVE ASSIST 2.0
DS DRIVE ASSIST 2.0 gir deg en enda bedre kjøreopplevelse med delvis automatisert filskift, forbikjøring og regulering av hastigheten basert på trafikkskilt.
DS DRIVE ASSIST
DS DRIVE ASSIST er en assistentfunksjon som lar deg ta tilbake kontrollen over bilen når som helst. DS DRIVE ASSIST tilpasser bilens hastighet og avstand til kjøretøyet foran og holder bilen i ønsket posisjon i kjørefeltet. Systemet styrer hastighet og kurs, slik at du får en tryggere og mer avslappende reise.
DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
Det intelligente aktive fjæringssystemet skanner ujevnheter i veibanen i sanntid ved hjelp av kameraet øverst i frontruten og flere sensorer. Dataene overføres til en datamaskin som gjør lynraske beregninger og justerer hvert enkelt hjul separat. Basert på disse kontinuerlige beregningene gjøres fjæringen stivere eller mykere for å sikre optimal komfort. 
DS NIGHT VISION
Et infrarødt kamera i grillen oppdager fotgjengere og dyr på opptil 200 meters avstand og viser dem på det digitale instrumentpanelet, slik at du blir oppmerksom på faren og kan reagere i tide. Det øker sikkerheten og gjør det mer avslappende å kjøre i mørket.
ANDRE TEKNOLOGISKE LØSNINGER
DS MATRIX LED VISION
 DS 4 er utstyrt med DS MATRIX LED VISION-frontlykter som består av tre LED-moduler for nærlys og én MATRIX BEAM-modul med 15 uavhengige elementer for fjernlys. Elementene vil tennes og slukkes avhengig av trafikkforholdene som registreres av kameraet øverst i frontruten. Det betyr at du kan kjøre med fjernlyset på uten å blende medtrafikanter. En del av lyskjeglen vil slukkes når du møter eller nærmer deg et annet kjøretøy. Lyset vil tilpasse seg medtrafikantens bevegelser, slik at de ikke blir blendet. 
VARSEL OM KRYSSENDE TRAFIKK BAK
Systemet bidrar til økt trafikksikkerhet ved å oppdage kjøretøy som befinner seg i blindsonene på sidene av bilen, uansett hvilken hastighet de holder. Systemet har en rekkevidde på opptil 75 meter og varsler deg om farer med en blinkende lysdiode i sidespeilet på den relevante siden. Når du rygger, varsles du om hindringer i bevegelse i en radius på opptil 40 meter i blindsonen bak bilen. 
PROXIMITY: NØKKELFRI ADGANG OG START
Når du kommer innenfor en to meter radius av DS 4 vil den automatisk låses opp, og de integrerte dørhåndtakene felles ut. Deretter kan du starte bilen med et trykk på start/stopp-knappen. Beveger du deg bort fra bilen er prinsippet det samme: Håndtakene trekkes inn og bilen låses automatisk.  
AUTOMATISK NØDBREMSESYSTEM
Dette systemet oppdager hindringer som kjøretøyer (som kjører i samme kjøreretning eller står stille), fotgjengere, syklister og motorsykler i kjørefeltet ditt, både i dagslys og mørke. Oppstår det en akutt fare, blir du advart ved hjelp av et visuelt og akustisk signal. Hvis du fremdeles ikke reagerer, aktiveres det automatiske bremsesystemet. 
TRAFIKKSKILTGJENKJENNING
Teknologi for gjenkjenning av trafikk- og fartsgrenseskilt gir enda bedre kjørekomfort. Systemet leser av permanente og midlertidige skilt langs veien og viser dem i instrumentpanelet. Det advarer deg dessuten i sanntid hvis du kjører for fort. Du kan også endre innstillingen av cruisekontroll/hastighetsbegrenser for å tilpasse farten til gjeldende fartsgrense. 
FILSKIFTEVARSLER
Systemet registrerer det hvis du krysser filoppmerkingen og styrer automatisk bilen tilbake i kjørefeltet. Du kan når som helst deaktivere denne funksjonen ved å holde rattet godt fast eller ved hjelp av knappen for foretrukne kjørefunksjoner. 
E-TENSE
Teknologi inspirert av Formel E
DS 4 er utstyrt med banebrytende teknologi, blant annet gjenvinning av bremseenergi og E-SAVE-funksjonen, utviklet av DS Performance-teamet.
E-TENSE
Fordelene ved ladbare hybrider

Stillegående og behagelig

Bilene våre med ladbar hybriddrift har stillegående og behagelige kjøreegenskaper. Når den blå lysdioden bak frontruten lyser, kjører du i elbilmodus.

E-TENSE-tjenester

Du kan bruke de praktiske tjenestene fra DS Automobiles på mobiltelefonen eller i bilen: Finn ladestasjoner og planlegg lading.

Utslipp

DS 4 E-Tense ladbar hybrid med 225 hk sørger for lave utslipp og lavt forbruk: fra 32 g CO2 per km og 1,4 liter per 100 km. Dermed kan du også ferdes fritt i miljøsoner i byen.
Rekkevidde
Kjør uten utslipp
Rekkevidden til din ladbare hybrid kan variere, avhengig av faktorer som værforhold, hastighet og kjørestil.

Hastighet

Hastighet er en av faktorene som har størst innvirkning på rekkevidden til en ladbar hybrid. For å oppnå maksimal rekkevidde lønner det seg å kjøre jevnt og med moderat hastighet.

Temperaturregulering

Avhengig av utetemperatur brukes bilens batteri i større eller mindre grad til regulering av kupétemperaturen. Om vinteren kan energiforbruket være hele 35 % høyere enn på en mild vårdag. Det kan derfor være lurt å stille inn ønsket kupétemperatur mens den ladbare hybriden fortsatt står til lading.

Kjørestil og stigning

Veiens stigning og kjørestilen din har mye å si for rekkevidden til en ladbar hybrid. Det lønner seg å bruke hybridmodusen i størst mulig grad, venne seg til en økonomisk kjørestil og bruke gjenvinning av bremseenergi. Da utnyttes batteristrømmen optimalt, og du sparer opptil 15 % energi.
Økonomisk lønnsom
Finn ut hvor mye du sparer ved å gå over til en ladbar hybrid 
SAVINGS WIDGET (NOT AVAILABLE YET)
Beregn rekkevidden
Legg inn informasjon nedenfor for å beregne rekkevidden.

Ladetid
Beregn ladetid basert på hvilket utstyr du har
Lad din DS 4
Uansett hvor du er
Klikk nedenfor for å finne ut hvilke ladestasjoner du kan bruke til å lade din modell.
Få en skreddersydd installasjon
DS Automobiles hjelper deg å velge hvilken ladeinstallasjon og ladeløsning som passer best for deg, alt fra et vanlig vegguttak hjemme til en veggladerinstallasjon fra partneren vår Free2move eSolutions.
Tilkoblede tjenester
DS Automobiles gir deg en rekke tilkoblede tjenester for å gi deg gleden av å nyte hvert øyeblikk ved rattet:
RUTEPLANLEGGER

Planlegg kjøreturene dine i MyDS-appen på mobiltelefonen. Du kan se beregnet gjenværende rekkevidde ved ankomst, få oversikt over nødvendige ladestopp og se beregnet kjøretid basert på kriterier du har lagt inn i appen. Spar tid ved å sende ruten til første stopp rett til bilens infotainmentsystem.

 

Leveres bare til DS 3 E-TENSE.

 
SEND2NAV
Med MyDS-appen kan du enkelt velge ditt neste reisemål og sende det til ditt DS infotainmentsystem gjennom Send2Nav-funksjonen. 
FJERNSTYRING AV KLIMAANLEGG
Du kan aktivere klimatisering i kupeen, slik at den varmes opp eller kjøles ned til en behagelig temperatur. Dette kan gjøres enten bilen lades eller ikke. Denne komfortfunksjonen ivaretar rekkevidden på batteriet hvis bilen lades  
FJERNSTYR BILEN
Få tilgang til funksjoner i bilen fra mobiltelefonen. Du kan for eksempel låse og låse opp dørene og finne igjen bilen ved å aktivere hornet eller lysene fra telefonen. (i) Kun tilgjengelig på enkelte modeller.   
SKREDDERSYDDE TJENESTER
ONLY YOU
Les mer om våre skreddersydde tjenester
Serviceavtaler
Senk skuldrene med avtaler om service og veihjelp

Juridisk informasjon

 

¹ Verdiene som er oppgitt for drivstofforbruk, CO₂-utslipp og rekkevidde, er målt med WLTP-metoden, som har vært i bruk ved typegodkjenning av nye biler siden 1. september 2018. WLTP-metoden erstatter den tidligere NEDC-metoden. Mer realistiske testforhold betyr at drivstofforbruk og CO₂-utslipp målt i henhold til WLTP i mange tilfeller er høyere enn tilsvarende verdier målt i henhold til NEDC. Drivstofforbruk, CO₂-utslipp og rekkevidde avhenger av faktiske bruksforhold og ulike faktorer som ladehyppighet, kjørestil, hastighet, utstyr, dekkdimensjon, utetemperatur og bruk av varme- og klimaanlegg. Kontakt forhandleren for mer informasjon. Du finner også mer informasjon her.