HOPP TIL INNHOLDET
VIDEOVEILEDNINGER OG INSTRUKSJONSBØKER
Våre videoveiledninger og instruksjonsbøker gir deg informasjonen du trenger for å få fullt utbytte av din DS.
Veiledninger og instruksjonsbøker etter modell
Velg en modell, og se hvilke ressurser som er tilgjengelige.
Andre modeller
E-TENSE – ladeløsninger
Se videoveiledningene for elbilene og de ladbare hybridene fra DS

Aktivere fjernstyring

 

I denne videoen forklarer vi hvordan du registrerer deg for og aktiverer fjernstyringsfunksjonen i MyDS-appen. Du lærer hvordan du oppretter et abonnement på denne funksjonen som holder deg oppdatert om bilens status.

Fjernstyring


Denne videoen viser hvordan du bruker fjernstyringsfunksjonen i MyDS-appen. Du lærer hvordan du stiller inn funksjonen i appen, slik at du kan holde deg oppdatert om bilens status, hvordan du sjekker batteriets ladenivå og ladestatusen, og hvordan du programmerer lading og forhåndstemperering.

Hjemmelading


I denne videoen får du informasjon om hvordan du kan lade bilen hjemme. Finn ut hvordan du lader elbilen din med en vanlig stikkontakt (med standard mode 2-kabel), med en industrikontakt (med forsterket mode 2-kabel) og med en DS-vegglader (mode 3), hvor lang tid det tar å lade med de ulike lademetodene, og når du skal bruke mode 2- og mode 3-kablene som leveres som standard.

Lade med vanlig stikkontakt


I denne videoen lærer du hvordan du lader bilen med en vanlig stikkontakt. Med denne lademetoden kan du lade elbilen hjemme, hos en venn eller på jobb, uten at du trenger en lader. Ladeeffekten når du bruker denne ladeløsningen er 220 V ved 8 A. Det betyr at du kan lade nok til å kjøre 50 km, på fem timer med mode 2-kabelen som leveres som standard.

Lade med industrikontakt


En industrikontakt er tryggere enn en vanlig stikkontakt og lar deg lade elbilen raskere med en forsterket mode 2-kabel. Denne kabelen leveres som ekstrautstyr og gir deg muligheten til å lade med 220 V ved 14 A. Det betyr at du kan lade nok til å kjøre 50 km, på 2,5 timer. Når du bruker mode 2-kabelen som leveres som standard, er ladehastigheten den samme som når du lader med en vanlig stikkontakt. Med ladeeffekt på 220 V ved 8 A kan du lade nok til å kjøre 50 km, på fem timer.

Lade med DS-vegglader


I denne videoen lærer du hvordan du lader bilen med en DS-vegglader. Veggladeren installeres av en fagperson og er den ladeløsningen DS anbefaler for rask lading av elbilen hjemme eller på jobben. Med denne trefasede ladeinstallasjonen får du ladeeffekt på opptil 220 V ved 32 A. Det betyr at du kan lade nok til å kjøre 50 km, på 1 time og 10 minutter med den trefasede mode 3-kabelen som leveres som standard.

Anbefalinger for deg som kjører ladbar hybrid
Denne korte videoen viser hvordan du bruker hybridmodus optimalt for best mulig drivstofføkonomi og rekkevidde, slik at du kan få mest mulig ut av din ladbare hybrid.
Ladeløsninger fra vår samarbeidspartner
Se videoene om hvordan du bruker ladeløsningene til vår samarbeidspartner Free2move.

DS Automobiles x Free2move: registrering


Se videoer om ladeløsningene

I denne videoen viser vi deg hvordan du registrerer deg for tjenesten Charge My Car i Free2move-appen. Du lærer hvordan du bruker de ulike funksjonene: hvordan du finner ledige offentlige ladestasjoner som passer for din elbil eller ladbare hybrid, hvordan du planlegger reiseruten og hvordan du betaler for lading. Charge My Car gjør det enkelt å kjøre over hele Europa. Du kan bruke tjenesten på smarttelefonen din eller på skjermen i bilen.

Lading av elbil og ladbar hybrid


I denne videoen lærer du hvordan du finner nærmeste ladestasjon, den billigste eller den raskeste, ved hjelp av tjenesten Charge My Car i Free2move-appen, som du kan bruke på skjermen i bilen og på smarttelefonen din. Du kan starte og stoppe ladingen av elbilen eller den ladbare hybriden på alle ladestasjonene i Free2move-nettverket ved hjelp av ladekortet ditt eller smarttelefonen din.

Planlegg kjøreturen


I denne videoen lærer du hvordan du planlegger en lang kjøretur i en elbil eller ladbar hybrid ved hjelp av tjenesten Charge My Car i Free2move-appen. Med tilgang til det største ladenettverket i Europa er det enkelt å finne den beste ruten, uansett hvor langt du skal kjøre.

MyDS-videoer
Har du nettopp kjøpt bilen og vil vite mer om utstyr og tjenester? Se videoene om ulike tjenester i DS-appen nedenfor.
ROADSIDE ASSISTANCE
Be om veihjelp i appen, og se hvor bilbergingsbilen befinner seg. I MyDS-appen kan du be om hjelp og informere om hva som har skjedd, og hvor du befinner deg. 
SCAN MY CAR
Få tilgang til interaktiv dokumentasjon og den digitale instruksjonsboken for din DS i MyDS-appen. Ønsker du mer informasjon, kan du søke etter bilder eller skanne den delen av bilen du vil vite mer om.  
SEND 2 NAV
Planlegg reiseruten og send den til navigasjonssystemet i din DS med et klikk. Tast inn reisemålet i MyDS-appen, og send det til bilen. Du kan også bruke Google Maps, Apple Plan eller Waze til å dele ruten. 
SKREDDERSYDDE TJENESTER
ONLY YOU
Finn ut mer om våre skreddersydde tjenester
MyDS-appen
MyDS-appen hjelper deg å få mest mulig ut av kjøretøyet og dets tjenester.