NYE DS 7 E-TENSE 4X4

Refinement is a journey

Pris fra 639900 kr

[cle1: 104802JPG Lang:NB]
 

MOTOREFFEKT

Plug-in hybrid med 300 hk eller 360 hk

MÅL

Lengde: 4,59 meter

Bredde: 1,90 meter

Høyde: 1,63 meter

FORBRUK/UTSLIPP (BLANDET KJØRING IHT. WLTP)

1,2 L / 100 km
28 g CO₂/km

Fascinerende design Ny og attraktiv design

Ta en nærmere titt på den nye DS 7 E-Tense, en stilren SUV med elegante og dynamiske linjer.

Ta en kikk på den nye DS 7 E-Tense

Vi hjelper deg å finne den versjonen av den nye DS 7 E-Tense som passer best for deg.

Elegant og dynamisk Kraftfull design

Denne moderne SUV-en har topp komfort, og mange teknologiske løsninger som gjør den til en fryd å kjøre. DS Automobiles har øst av sin store erfaring og kunnskap fra fransk bilindustri og designet en kupé der avansert teknologi og fine detaljer gjør bilturen til en fornøyelse. 

Motorversjoner for den nye DS 7 E-Tense


LADBAR HYBRID

E-TENSE 300 hk med firehjulsdrift
E-TENSE 360 hk med firehjulsdrift

 

Utvendig design

Den nye DS 7 E-Tense har fått et nytt og spennende uttrykk med en ny front og en dynamisk profil. Baklysene med skjelleffekt smelter elegant inn i helheten og harmonerer perfekt med den kraftfulle og iøynefallende nye lyssignaturen foran.

Iøynefallende lyssignatur

Lyssignaturen fremheves av lysteknologiene DS PIXEL LED VISION 3.0 og DS LIGHT VEIL og gir den nye DS 7 E-Tense et iøynefallende utseende det er lett å dra kjensel på overalt. De nye og teknologisk avanserte lyktene skaper sammen med den nye grillen en elegant helhet.

#

Rene og dynamiske linjer

Den nye DS 7 E-Tense særegne proporsjoner har blitt til i krysningspunktet mellom de kraftfulle, rene og elegante linjene som til sammen danner en perfekt helhet. 

Rene og dynamiske linjer

Nye lykter med skjelleffekt

Baklyktene med full-LED-teknologi og skjelleffekt forsterker den nye DS 7 E-Tense lyssignatur, slik at du umiddelbart drar kjensel på den ute på veien.

Nye lykter med skjelleffekt

BILTESTER PRESSETESTER AV NYE DS 7 E-TENSE 4x4

Norske journalister har testet nye DS 7 E-TENSE 4x4

ds 7 e-tense

Innvendig design Vår ekspertise – din komfort

Gled deg over en svært romslig kupé med skreddersydd interiør. Eksklusive materialer, gjennomtenkte detaljer og smarte teknologiske løsninger på førerplassen sikrer deg gode kjøreopplevelser og komfort i luksusklassen.  

Nye DS 7 Perlegrå drapert Nappa-skinninteriør
Nye DS 7 E-Tense Basalt svart drapert nappaskinninteriør

Setetrekk i nappaskinn

Kupeen i den nye DS 7 E-Tense er elegant ned til minste detalj og er preget av forseggjorte løsninger og eksklusive materialer, for eksempel nappaskinn i fargen grå Perle eller sort Basalte. Den høye kvaliteten i materialer og utførelse gjenspeiler stolte franske design- og håndverkstradisjoner.

Klokkereimdesign

Bilsalmakerne våre har virkelig gjort seg flid med interiøret i den nye DS 7 E-Tense og trukket setene med luksuriøst fullnarvet nappaskinn. Den eksklusive klokkereimdesignen på setene er en subtil referanse til DS Automobiles’ tette bånd til franske håndverkstradisjoner.

Perlesøm

De små, perlelignende pyntestingene langs sømmene på skinninteriørene våre er en elegant detalj skapt av våre dyktige bilsalmakere. Denne delikate referansen til haute couture er et av DS Automobiles nye signaturelementer.

B.R.M-klokken R180

Den elegante R180-klokken, som er utviklet i samarbeid med B.R.M. Chronographes, kommer til syne på dashbordet når du starter bilen. Klokken, som stilles automatisk, er et glimrende eksempel på hvordan teknologi og elegant design kan utfylle hverandre. 

Ratt i narvet skinn

Få bedre kjørekomfort enn noensinne med det myke og behagelige skinnrattet i den nye DS 7 E-Tense. Det elegante nappaskinnet er bearbeidet for hånd, og stilige innfellinger i matt krom gir det et ekstra eksklusivt preg. 

Guillochert «Clous de Paris»-mønster

Knappene og spakene i den nye DS 7 E-Tense er dekorert med «Clous de Paris»-guillochering inspirert av luksusklokker. Det flotte mønsteret er teknisk krevende å lage og ser ut som små spikere med pyramideformede hoder lagt i et fint mønster.

Nettbasert teknologi Det siste nye innen digitale løsninger

Førerplassen i den nye DS 7 E-Tense

Nettbasert teknologi på førerplassen

Til den nye DS 7 E-Tense har vi utviklet flere nye teknologiske løsninger på førerplassen. Det digitale instrumentpanelet på 12,3 tommer og berøringsskjermen på 12 tommer med HD-oppløsning gir deg full oversikt og tilgang til all viktig informasjon med noen få trykk.

DS IRIS SYSTEM-teknologi

Det nye og brukervennlige informasjonssystemet DS IRIS SYSTEM har en ergonomisk riktig utforming og kan tilpasses akkurat slik du vil ha det. Her finner du blant annet en personlig assistent med berøringsskjerm og stemmestyringsfunksjon. DS IRIS SYSTEM utfører kommandoene dine uten å nøle.

FOCAL Electra®-anlegget gir suveren hifi-lyd i den nye DS 7 E-Tense. Lydanlegget består av 14 høyttalere, inkludert basshøyttaler, og forsterker. Det har en samlet utgangseffekt på 690 watt og gir en omsluttende lydopplevelse.

FOCAL Electra hifi-anlegg

E-TENSE Behagelig dynamisk med E-TENSE

Den nye DS 7 E-Tense er både komfortabel og økonomisk og fås som ladbar hybrid med motoreffekt på opptil 360 hk og firehjulsdrift. Det gir en rykkfri og behagelig kjøreopplevelse med topp komfort.

Den nye DS 7 E-TENSE

ELEKTRISK REKKEVIDDE

Opptil 63 km (blandet kjøring – AER)
Opptil 81 km (bykjøring – EAER)

LADING

Ladetid til 100% ca. 2 timer
(med 32 A vegglader på 7,4 kW)

MOTOREFFEKT

221 kW / 300 hk

264 kW / 360 hk

E- TENSE 4x4 360-drivlinje Høyytelseshybriden

Ekspertise fra bilsporten

Takket være merkets deltakelse og to mesterskapsseire i formel E har vi kunnet integrere teknologi fra bilsporten i E-TENSE-drivlinjene på den nye DS 7 E-Tense. Systemet for gjenvinning av bremseenergi er bare ett eksempel på dette.
I tillegg til E-TENSE 4x4 360-motoren er den nye DS 7 E-Tense drivlinje, hjuloppheng og bakaksel spesialutviklet av DS Performance-teamets eksperter.

Den nye DS 7 E-TENSE 4x4 360
Firehjulsdrift på den nye DS 7 E-Tense

Kraftfull firehjulsdrift

I SPORT-modus har den nye DS 7 E-Tense to elektromotorer og bensinmotor en samlet effekt på utrolige 360 hk og et dreiemoment på 520 Nm, uten at det går ut over de smidige kjøreegenskapene.

E-TENSE-teknologi

Full frihet

Gjenvinning av bremseenergi

E-SAVE-funksjon

Kjøremoduser

Gjenvinn batteristrøm når du bremserSE MER
Gjenvinning av bremseenergi
Spar batteri til senereSE MER
E-SAVE-funksjon
Velg kjøremodusSE MER
Kjøremoduser

Fordelene Med E-TENSE ladbar hybrid

Forbruk og utslipp

Vi tilbyr to varianter av hybriddrift (300 eller 360 hk med firehjulsdrift). E-TENSE-modellene har utslipp på under 49 g CO₂ / km (avventer godkjenning).

Stillegående og behagelig

Laminerte ruter gir optimal lyddemping. Alt ligger dermed til rette for avslappende og behagelige kjøreopplevelser i den nye DS 7 E-Tense

To versjoner med firehjulsdrift

De to motorversjonene E-TENSE 4x4 300 og E-TENSE 4x4 360 med automatisk EAT8-girkasse gir eksepsjonelt gode kjøreegenskaper.