HOPP TIL INNHOLDET
DS 7 E-Tense
DS 7 E-Tense
Eleganse hele veien
Pris fra 649 900 kr

Opptil 360 hk ved firehjulsdrift

TOTAL EFFEKT

(Fra 165 til 264 kW)

63 km

ELEKTRISK REKKEVIDDE (WLTP¹)

Ca. 2t

LADING til 100%

(på offentlig hurtigladestasjon – vegglader 7,4 kW / 32 A)

Elegant og dynamisk
Kraftfull design

Denne moderne SUV-en har topp komfort og mange teknologiske løsninger for økt kjøreglede. Basert på kunnskaper og lang erfaring fra fransk bilindustri har DS Automobiles designet en kupé med avansert teknologi og flotte detaljer. 

 

 

DESIGN
IØYENFALLENDE LYSSIGNATUR
Lyssignaturen fremheves av lysteknologiene DS PIXEL LED VISION 3.0 og DS LIGHT VEIL. De nye og teknologisk avanserte lyktene og den nye grillen skaper en elegant helhet. 
RENE OG DYNAMISKE LINJER
DS 7 kjennetegnes av særegne proporsjoner og kraftfulle, rene og elegante linjer.  
NYE FULL 3D LED BAKLYKTER MED SKJELLEFFEKT
Baklyktene med full-LED-teknologi og fiskeskjelleffekt gir DS 7 en lett gjenkjennelig lyssignatur. 
Innvendig design
Vår ekspertise – din komfort

Bilen har en svært romslig kupé med skreddersydd interiør. Eksklusive materialer, gjennomtenkte detaljer og smarte teknologiske løsninger på førerplassen sikrer gode kjøreopplevelser og komfort i luksusklassen. 

 

SETETREKK I NAPPASKINN MED FOLDER
Kupéen i DS 7 er preget av elegante løsninger og eksklusive materialer, for eksempel nappaskinn i fargen grå Perle eller sort Basalte. Den høye kvaliteten i materialer og utførelse gjenspeiler stolte franske design- og håndverkstradisjoner. 
KLOKKEREIMDESIGN
Setene i DS 7 er trukket med luksuriøst fullnarvet nappaskinn. Klokkereimdesignen på setene skaper assosiasjoner til gamle håndverkstradisjoner, noe som alltid har vært viktig for DS Automobiles. 
PERLESØM
De små, perlelignende pyntestingene langs sømmene på skinninteriørene er en elegant detalj skapt av de dyktige bilsalmakerne våre. Denne delikate referansen til haute couture er et av DS Automobiles nye signaturelementer. 
B.R.M-klokken R180
Den elegante R180-klokken, som er utviklet i samarbeid med B.R.M. Chronographes, kommer til syne på dashbordet når du starter bilen. Klokken, som stilles automatisk, er et glimrende eksempel på hvordan teknologi og elegant design kan utfylle hverandre.  
RATT I FULLNARVET SKINN
Opplev den beste kjørekomforten med det myke og behagelige skinnrattet i DS 7. Det elegante fullnarvede nappaskinnet er bearbeidet for hånd, og stilige innfellinger i matt krom gir et ekstra eksklusivt preg. 
GUILLOCHERT «CLOUS DE PARIS»-MØNSTER
Knappene og spakene i DS 7 er dekorert med "Clous de Paris"-guillochering inspirert av luksusklokker. Det flotte mønsteret er teknisk krevende å lage og ser ut som små spikere med pyramideformede hoder lagt i et fint mønster.  
Nettbasert teknologi
Det siste nye innen digitale løsninger
Se DS 7

Finn versjonen av DS 7 som passer deg best.

 

 

DS 7
Den SUV-en med karismatisk stil
  • 19" felger EDINBURGH
  • Ny forstørret grill med krom DS Wings
  • OPERA interiør 
  • DS PIXEL LED VISION 3.0
  • DS IRIS SYSTEM
DS 7 PERFORMANCE LINE
En versjon for en selvsikker og enestående stil
  • Svart Alcantara-interiør
  • DS PIXEL LED VISION
  • DS IRIS SYSTEM
  • 19" SILVERSTONE felger
  • Blank svarte dekorer
Nye DS 7
Den nye SUV-en med karismatisk stil
Nye DS 7 PERFORMANCE LINE
En versjon for en selvsikker og enestående stil
TEKNOLOGI
De effektive og innovative førerassistentsystemene i bilen sørger for behagelige kjøreopplevelser og gjør at du kan føle deg trygg ute på veien.

DS PIXEL LED VISION 3.0

De intelligente DS PIXEL LED VISION 3.0-hovedlyktene bidrar til økt sikkerhet ved å tilpasse lyset etter omgivelsene (by, landevei, vær osv.) og lyse opp svinger.

 

PIXEL-funksjonen lar deg kjøre med fjernlyset på uten å blende biler foran deg eller møtende trafikk.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
Det intelligente aktive fjæringssystemet skanner ujevnheter i veibanen i sanntid ved hjelp av kameraet øverst i frontruten og flere sensorer. Dataene overføres til en datamaskin som gjør lynraske beregninger og justerer hvert enkelt hjul separat. Basert på disse kontinuerlige beregningene gjøres fjæringen stivere eller mykere for å sikre optimal komfort.
DS DRIVE ASSIST
DS DRIVE ASSIST er en assistentfunksjon som lar deg ta tilbake kontrollen over bilen når som helst. DS DRIVE ASSIST tilpasser bilens hastighet og avstand til kjøretøyet foran og holder bilen i ønsket posisjon i kjørefeltet. Systemet styrer hastighet og kurs, slik at du får en tryggere og mer avslappende reise.
DS DRIVER ATTENTION MONITORING
Systemet består av et kamera og flere sensorer som følger med på bilens filplassering og ser etter tegn på at du er trett eller ukonsentrert. Hvis systemet oppdager at du er uoppmerksom eller søvnig, varsles du med et lydsignal og et varsel på det digitale instrumentpanelet.
DS NIGHT VISION
Et infrarødt kamera i grillen oppdager fotgjengere og dyr på opptil 200 meters avstand og viser dem på det digitale instrumentpanelet, slik at du blir oppmerksom på faren og kan reagere i tide. Det øker sikkerheten og gjør det mer avslappende å kjøre i mørket.
DS 7 E-TENSE
DS 7 E-Tense er en komfortabel og økonomisk ladbar hybrid med motoreffekt på opptil 360 hk og firehjulsdrift. Det gir en rykkfri og behagelig kjøreopplevelse med topp komfort. Se de ulike lademodusene du kan velge mellom, hvor lang ladetid hver av dem har, og hva de ulike fargene på indikatorene i ladeluken betyr.
E-TENSE
Behagelig dynamisk med E-TENSE
DS 7 E-Tense er en komfortabel og økonomisk ladbar hybrid med motoreffekt på opptil 360 hk og firehjulsdrift. Det gir en rykkfri og behagelig kjøreopplevelse med topp komfort.
E-TENSE 4x4 360-drivlinje
Høyytelseshybrid
Ekspertise fra bilsporten

DS E-Tense er utstyrt med teknologi fra Formel E, et mesterskap vi har vunnet to ganger. Systemet for gjenvinning av bremseenergi er bare et eksempel på dette.

I tillegg til E-Tense 4x4 360-systemet er drivlinjen, hjulopphenget og bakakselen på DS 7 spesialutviklet av ekspertene i DS Performance-teamet.

Kraftfull firehjulsdrift
I SPORT-modus gir de to elektromotorene og bensinmotoren en samlet effekt på utrolige 360 hk og et dreiemoment på 520 Nm. Samtidig bevares de smidige kjøreegenskapene.
E-TENSE-teknologi
Full frihet
Gjenvinning av bremseenergi
Et lite dytt på girspaken er alt som skal til for å omforme energien som frigis i bremse- og retardasjonsfasen, til strøm. Du kan dermed øke den elektriske rekkevidden på DS 7 E-Tense.
Kjøremoduser

E-Tense-modellene har flere kjøremoduser:

 Nullutslippsmodus aktiveres som standard når du starter bilen, og er perfekt for bykjøring. Med E-Tense 4x4 300 kan du tilbakelegge opptil 62 km uten å bruke så mye som en dråpe bensin. Du kjører så å si lydløst, og responsen er lynrask.

 

 I hybridmodus veksler bilen mellom elektrisk drift og drift med forbrenningsmotor. Det er praktisk både i byen og på motorveien og gir optimal utnyttelse av batteristrømmen.

 

Aktiver sportsmodus når du virkelig vil kjenne hvilke krefter som bor i nye DS 7 E-Tense. Elektromotorene supplerer forbrenningsmotoren med ekstra krefter. Den friske akselerasjonen gir en dynamisk kjøreopplevelse.

 

E-Tense 4x4 300 og E-Tense 4x4 360 leveres standard med firehjulsdrift, noe som gir bilen økt trekkraft på krevende underlag. Kreftene fra forbrenningsmotoren og elektromotorene fordeles likt på alle hjulene, slik at du får betydelig bedre veigrep på vått, gjørmete eller snødekt underlag og på svingete vei.

E-SAVE-funksjon

Med E-SAVE-funksjonen kan du sette av strøm til å kjøre helelektrisk de siste én til to milene av turen. Det betyr at du kan kjøre i lavutslippsområder i byer, også i perioder med høy luftforurensning*.

*Avhengig av gjeldende lover og forskrifter på stedet.

Fordelene med E-TENSE ladbar hybrid
Forbruk og utslipp
Vi tilbyr to varianter av hybriddrift (firehjulsdrift med 300 eller 360 hk). E-TENSE-modellene har utslipp på ned mot 40 g CO₂ / km.
Stillegående og behagelig
Laminerte ruter gir optimal lyddemping. Alt ligger dermed til rette for avslappende og behagelige kjøreopplevelser i DS 7 E-Tense ladbar hybrid.
To versjoner med firehjulsdrift
E-TENSE 4x4 300 og E-TENSE 4x4 360 med EAT8-automatgirkasse gir eksepsjonelt gode kjøreegenskaper.
Rekkevidde i nullutslippsmodus
Legg inn informasjon nedenfor for å beregne rekkevidden.
MyDS-appen

Informasjon om rekkevidde

Med MyDS-appen kan du se rekkevidden til din bil i sanntid. Du kan også se hvor raskt den lader, og hvor lang tid det tar, mens du lader.

Fjernlading

Med fjernladingskontrollen kan du bruke MyDS-appen til å starte eller programmere en lading. Denne funksjonen gjør det mulig å lade når prisen er lavest i løpet av døgnet.

Fjernstyring av varme og klimaanlegg

Du kan aktivere klimatisering i kupeen, slik at den varmes opp eller kjøles ned til en behagelig temperatur. Dette kan gjøres enten bilen lades eller ikke. Denne komfortfunksjonen ivaretar rekkevidden på batteriet hvis bilen lades

Découvrez Nouvelle DS 7 en vidéo

SKREDDERSYDDE TJENESTER
ONLY YOU
Les mer om våre skreddersydde tjenester
Serviceavtaler
Senk skuldrene med avtaler om service og veihjelp

Juridisk informasjon

 

¹ Verdiene som er oppgitt for drivstofforbruk, CO₂-utslipp og rekkevidde, er målt med WLTP-metoden, som har vært i bruk ved typegodkjenning av nye biler siden 1. september 2018. WLTP-metoden erstatter den tidligere NEDC-metoden. Mer realistiske testforhold betyr at drivstofforbruk og CO₂-utslipp målt i henhold til WLTP i mange tilfeller er høyere enn tilsvarende verdier målt i henhold til NEDC. Drivstofforbruk, CO₂-utslipp og rekkevidde avhenger av faktiske bruksforhold og ulike faktorer som ladehyppighet, kjørestil, hastighet, utstyr, dekkdimensjon, utetemperatur og bruk av varme- og klimaanlegg. Kontakt forhandleren for mer informasjon. Du finner også mer informasjon her.