DS 4 E-TENSE

Ladbar hybrid med 225 hk

Pris fra 524900 kr

[cle1: HUB_SANS_RETOUCHEJPG Lang:NB]
 

ELEKTRISK REKKEVIDDE

Opptil 62 km
(blandet kjøring AER - WLTP*)

LADING

Lades til 100 % på 1 time og 45 minutter

(i ladestasjon på 7,4 kW, 32 A)

MOTOREFFEKT

225 hk

(forbrenningsmotor på 180 hk + elektromotor på 110 hk)

E-TENSE-drivsystemet Den nye generasjonen mobilitetsløsninger

E-TENSE-teknologien for ladbar hybriddrift sørger for svært behagelige kjøreopplevelser. Kombinasjonen av elektrisk drift og forbrenningsmotor gir en dynamisk og smidig bil som både er behagelig og morsom å kjøre. Med sitt ladbare hybridsystem på 225 hk har DS 4 E-TENSE utslipp fra beskjedne 29 g CO₂/km.

DS 4 E-TENSE

E-TENSE: teknologi inspirert av Formel E

Takket være vårt engasjement i Formel E, et mesterskap vi har vunnet to ganger, har vi kunnet utstyre DS 4 med innovativ teknologi opprinnelig utviklet for bilsporten. Funksjonen for gjenvinning av bremseenergi og E-SAVE-funksjonen er to eksempler på det.

E-TENSE-teknologi

Full frihet

Gjenvinning av bremseenergi

E-SAVE-funksjonen

Kjøremoduser

Batteriet lades når du bremserSE MER
DS 4 E-TENSE
Spar strømmen til senereSE MER
DS 4 E-TENSE
Velg kjøremodusSE MER
DS 4 E-TENSE

FORDELENE MED E-TENSE LADBAR HYBRID

Utslipp

DS 4 E-TENSE ladbar hybrid med 225 hk sørger for lave utslipp og lavt forbruk: fra 29 g CO2 per km og 0,13 liter per mil. Dermed kan du også ferdes fritt i miljøsoner i byen.

Stillegående og behagelig

Hybridbilene våre byr på lydløse og behagelige kjøreopplevelser. En blå lysdiode bak frontruten lyser når du kjører i elbilmodus.

E-TENSE-tjenester

Du får tilgang til en rekke praktiske tjenester fra DS Automobiles, enten via smarttelefonen eller i bilen: Finn ladestasjoner og planlegg lading, eller få installert en lader hjemme.

Beregn rekkevidden til DS 4 E-TENSE i 100% elektrisk modus

Endre parametrene nedenfor

Stilfull design og avansert teknologi

Våre E-TENSE ladbare hybrider har innovativ teknologi som gir ytelser helt utenom det vanlige.

Rekkevidde og lading

Kjør uten utslipp

Lading må til for å kunne utnytte hybridens elektromotor optimalt. Hvis du vil sikre deg maksimalt utbytte av hybriddriften, anbefaler vi å lade DS 4 E-TENSE daglig. Rekkevidden til din ladbare hybrid kan variere, avhengig av faktorer som værforhold, hastighet og kjørestil.

Hastighet

Hastighet er en av faktorene som påvirker den ladbare hybridens rekkevidde i størst grad. For å oppnå maksimal rekkevidde lønner det seg å kjøre jevnt og med moderat hastighet.

Temperaturregulering

Avhengig av utetemperatur brukes bilens batteri i større eller mindre grad til regulering av kupétemperaturen. Om vinteren kan energiforbruket være hele 35 prosent høyere enn på en mild forsommerdag. Det kan derfor være lurt å stille inn ønsket kupétemperatur mens den ladbare hybriden fortsatt står til lading.

Kjørestil og stigning

Veiens stigning og kjørestilen din har mye å si for den ladbare hybridens rekkevidde. Det lønner seg å bruke hybridmodusen i størst mulig grad, venne seg til en økonomisk kjørestil og bruke gjenvinning av bremseenergi, slik at batteristrømmen utnyttes maksimalt og du sparer opptil 15 % energi.

Tjenester

Finn en forhandler

[cle1: ERROR_GEOLOCALISATION Lang:NB]

Juridisk informasjon ¹ De oppgitte verdiene for drivstofforbruk, CO₂-utslipp og rekkevidde er målt med WLTP-testmetoden, som gjelder for typegodkjenning av nye biler fra 1. september 2018. WLTP-metoden erstatter den tidligere brukte metoden NEDC (New European Driving Cycle). De mer realistiske testforholdene gjør at drivstofforbruk og CO2-utslipp som måles i henhold til WLTP, i mange tilfeller er høyere enn dem som måles i henhold til NEDC. Drivstofforbruk, CO₂-utslipp og rekkevidde kan variere avhengig av faktiske bruksforhold og ulike faktorer som ladehyppighet, kjørestil, hastighet, utstyr, dekkdimensjon, utetemperatur og bruk av varme- og klimaanlegg. Kontakt forhandleren for mer informasjon. Du finner også mer informasjon her.