COVID-19 | INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

NYE DS 4 E-TENSE

Ladbar hybrid 225 hk

Pris fra 449900 kr

 

MOTOREFFEKT

225 hk

Tilgjengelig som ladbar hybrid

MÅL

Lengde: 4,40 meter

Bredde: 1,87 meter

Høyde: 1,49 meter

FORBRUK/UTSLIPP (BLANDET KJØRING IHT. WLTP)

0,13–0,14 l/mil

29–32 g CO₂ per km

FASCINERENDE Et helt nytt uttrykk

DS 4 er nå tilgjengelig for bestilling  – en karismatisk og kraftfull bil med robuste proporsjoner. Innvendig finner du såkalt utvidet teknologi, perfekt integrert i den stilrene og ergonomiske kupeen.

Se de forskjellige versjonene av DS 4

I samtlige versjoner er det satt av plass til det ladbare hybrid-drivsystemet E-TENSE med 225 hk, uten at det har gått utover verken innvendig plass eller bagasjeplass.

  • DS 4
  • DS 4 CROSS
  • DS 4 PERFORMANCE LINE

GRAFISK OG DYNAMISK  

Smakfull og attraktiv design

Store hjul og en atletisk og aerodynamisk profil. DS 4s linjer er myke og markante på samme tid. De fint avrundede baklyktene smelter perfekt inn i den elegante helheten og gir bilen en unik identitet.

EN IØYNEFALLENDE FRONT

DS MATRIX LED VISION-lyktene og de innovative kjørelysene med 98 lysdioder gir bilen et skarpt og fengslende blikk.

STORE OG ELEGANTE HJUL

Felgene som er spesialutviklet for DS 4, fås i ulike design som understreker bilens eksklusive utseende. De finnes i størrelser opptil 20 tommer.

DRISTIGE LINJER

DS4s markante og aerodynamiske linjer gir en dynamisk profil som i tillegg bidrar til å redusere drivstofforbruket. Det strømlinjeformede uttrykket forsterkes av innfelte dørhåndtak, som glir perfekt inn i DS 4s rene design. 

Fleksibel Vis hvem du er

Da DS 4 ble til, hentet designerne inspirasjon fra både coupé-SUV-er og kompaktsedaner. En av grunnene til at vi tror at denne modellen vil treffe mange, er at den har så gode muligheter for individuell tilpasning. DS 4-serien er utvidet med to nye versjoner: den sportslige DS 4 Performance Line og den robuste DS 4 CROSS.

LAKKFARGER TIL DS 4

1
TILBAKE TIL FARGEVALG
1
Krystall Perle
1
Grå Lacquered
1
Grå Platinium
1
Svart Perla Nera
1
KobberGull
1
Rød Velvet

FELGER TIL DS 4

1
SYDNEY 20'' aluminiumsfelger
LIMA 19'' aluminiumsfelger
SEVILLA 19'' aluminiumsfelger
FIRENZE 19'' aluminiumsfelger
MINNEAPOLIS 19'' aluminiumsfelger

INNVENDIG DESIGN Elegant innvendig design

DS 4 har et ryddig interiør med rene linjer. Skjermer integrert i dashbordet, E-TOGGLE-bryter, elektriske vindusheiser med strømlinjeformede betjeningsknapper og usynlige DS AIR-luftdyser er bare noen eksempler. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, og våre erfarne designere har tatt noen spennende materialvalg med blant annet smidd karbon, brun ask og narvet skinn eller nappaskinn. Seter med merkets ikoniske klokkelenke-design gir kupeen et eksklusivt preg.

SE 360-GRADERS VISNING
Interiør Opera Brun Criollo
Interiør Pebble Grå
Interiør Performance Line (Alcantara)
Interiør Sort Claudia skinnseter til Performance Line
Interiør Sort Claudia

Opéra-interiør i fargen brun Criollo med skinnseter med klokkelenke-design.

Nyt vårt mest eksklusive interiør Opéra i fargen brun Criollo. Setene er trukket i nappaskinn med klokkelenke-design og har DS-merke på ryggstøtten. Seteventilasjon, setevarme og massasjefunksjon sikrer høy komfort året rundt.

Finn din stil

Velg mellom et bredt utvalg av eksklusive materialer til interiøret i DS 4: Tungsten-stoff, Alcantara®, DS-stoff eller nappaskinn eller narvet skinn dekorert med eksklusive detaljer som perlesting, guilloche-gravert «Clous de Paris»-mønster eller ask og smidd karbon. Den regulerbare kupébelysningen gir en innbydende atmosfære og kan stilles inn etter humør og dagsform. 

Oppvarmet skinnratt

Som prikken over i-en på toppversjonene finner du et oppvarmet ratt heltrukket med fullnarvet skinn, som gir topp kjørekomfort.

ERGONOMI OG ELEGANSE DS E-TOGGLE og DS AIR

De innovative usynlige DS AIR-luftdysene er perfekt integrert i dashbordet, og utgjør et diskré og effektivt ventilasjonssystem. Den kompakte utførelsen betyr at dashbordets rene linjer bevares.

Ergonomi og eleganse

I stedet for en tradisjonell girspak har vi den diskré og nyskapende DS E-TOGGLE, som bidrar ytterligere til kupeens eksklusive og høyteknologiske preg.

Quick Launch-funksjon for DS AIR 

DS AIR-luftdysen i midten har en Quick Launch-funksjon for aktivering med ett trykk. Avhengig av utetemperatur strømmer varm eller kald luft fra det effektive klimaanlegget, slik at kupétemperaturen raskt når et behagelig nivå. For å gjøre kjøreturen mest mulig behagelig slår også setevarmen eller -ventilasjonen seg på på DS 4-versjoner som er utstyrt med dette.

Imponerende lyd

FOCAL Electra® Hi-Fi-anlegg

Lydanlegget med 14 høyttalere og en utgangseffekt på 690 watt sørger for klokkeklar lyd. For best mulig lydkomfort har vi utstyrt de laminerte rutene med en lyddempende folie som sikrer optimal lydgjengivelse fra FOCAL Electra®-anlegget og gir et behagelig stille miljø.

TEKNOLOGI Den gode kjøreopplevelsen

DS 4 er utstyrt med det vi har kalt «utvidet teknologi», en unik kombinasjon av avansert teknologi og utvidet virkelighet. Det betyr mer effektive løsninger, flere nettbaserte funksjoner og mer innovasjon, slik at du får en bedre kjøreopplevelse og bedre sikkerhet.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Intuitiv teknologi gir overblikk og trygghet på veien

Det utvidede head-up-displayet gir en visuell opplevelse som nærmer seg utvidet virkelighet. Data fra bilsystemene projiseres gjennom frontruten i et format som tilsvarer 21 tommer diagonalt, 4 meter foran bilen. Dataene vises med andre ord i veibanen foran deg, slik at du slipper å ta blikket fra veien.

DS IRIS SYSTEM

Din personlige assistent

Vårt nye informasjonsøkosystem DS IRIS SYSTEM er intuitivt og ergonomisk og kan tilpasses etter ønske og behov. Det er nesten som å ha en personlig assistent som gjenkjenner alt du sier og utfører hver minste lille kommando du gir, ved hjelp av berøringsskjermen eller med stemmen.

DS SMART TOUCH

Lett tilgjengelige snarveier

Med DS SMART TOUCH kan du aktivere en av seks egendefinerte snarveier (bestemmelsessted, kontakt, radio, innstillinger for klimaanlegget osv.) med en fingerbevegelse, uten å flytte blikket fra veien. Berøringsskjermen er praktisk plassert og lett tilgjengelig for føreren, som kan styre systemet ved å zoome ut og inn eller til og med skrive på skjermen med fingrene.

DS DRIVE ASSIST

En helt ny kjøreopplevelse

DS DRIVE ASSIST er en førerstøttefunksjon der du når som helst kan ta tilbake kontrollen over bilen. DS DRIVE ASSIST regulerer hastigheten og avstanden i forhold til bilen foran og justerer styringen, slik at DS 4 holder nøyaktig den kjørefeltplasseringen du har valgt. Assistentfunksjonen styrer hastighet og kurs og ivaretar sikkerheten, slik at du kan senke skuldrene og slappe bedre av.

 

DS DRIVE ASSIST 2.0* gir deg en enda bedre kjøreopplevelse med delvis automatisert filskift, regulering av hastigheten i svinger og hastighetsanbefalinger basert på trafikkskilt.

 

* Leveres på et senere tidspunkt.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Dynamisk komfort

Ved hjelp av sanntidsdata fra et kamera øverst i frontruten, fire posisjonssensorer og tre akselerasjonsmålere regulerer DS ACTIVE SCAN SUSPENSION hjulene uavhengig av hverandre og tilpasser kontinuerlig fjæringen etter underlaget.

DS NIGHT VISION

Se det som ikke er synlig i mørket

Det infrarøde kameraet i grillen på DS 4 oppdager fotgjengere og dyr på opptil 200 meters avstand og viser dem i det digitale kombiinstrumentet, slik at du kan forutse farer og reagere i tide. Det gir økt sikkerhet ved mørkekjøring.

EKSTRA TEKNOLOGI

Se hvilke andre teknologiske løsninger som fås til DS 4

DS MATRIX LED VISION

Registrering av trafikken bak bilen

Ikke la deg overraske!Klikk for mer informasjon

Proximity: nøkkelfri adgang og start

Når du nærmer deg bilen og kommer innenfor en radius på to meter, låses DS 4 automatisk opp, og de ellers usynlige dørhåndtakene kommer til syne. Start deretter bilen med et trykk på start/stopp-knappen. Når du fjerner deg fra bilen, er prinsippet det samme: Håndtakene trekkes inn, og bilen låses automatisk.

Automatisk nødbremsesystem

Dette systemet oppdager hindringer som motorkjøretøy (som kjører i samme trafikkretning som deg eller står stille), fotgjengere, syklister og motorsykler i kjørefeltet ditt, både i dagslys og mørke. Hvis det oppstår en akutt fare, blir du advart ved hjelp av et visuelt og akustisk signal. Hvis du fremdeles ikke reagerer, aktiveres det automatiske bremsesystemet.

Trafikkskiltgjenkjenning

Teknologi for gjenkjenning av trafikk- og fartsgrenseskilt gir enda bedre kjørekomfort. Systemet leser av permanente og midlertidige skilt langs veien og gjengir dem i instrumentpanelet. Det advarer deg dessuten i sanntid hvis du kjører for fort. Det er mulig å endre innstillingene for cruisekontroll/hastighetsbegrenser, slik at den tilpasser seg systemets avleste fartsgrense.

Aktiv filskiftevarsler

Systemet registrerer det hvis du krysser filoppmerkingen, og sender deg automatisk tilbake til filen din. Du kan når som helst deaktivere denne funksjonen ved å holde rattet godt fast eller trykke på knappen for foretrukne kjørefunksjoner.

REIS MED STIL Flotte bilturer blir enda finere med DS 4

Få enda større utbytte av DS med vårt utvalg av eksklusive og stilrene produkter designet med fransk eleganse og etter strenge kvalitetskrav.

Finn en forhandler

* Pris er inkl. frakt og leveringsomkostninger levert Stavanger. Lokale frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme og vil variere ut ifra hvor i Norge bilen skal fraktes. Forbehold om skrivefeil. Pris kan endres uten forvarsel.